HTML

Antigone

Friss topikok

  • antigonee: ja,es remelem,h ezek a sajat irasaid;))...hiszel Istenben?es bizol is benne?tudod,h hinni es bizni... (2010.07.31. 11:14) A szabadságról, a megváltozott érzésekről, a szeretet és szerelem hiányáról..
  • antigonee: na nkm az irasaid kozul ez tetszik a legjobban...erdekes,hogyan mondod ki,azt amit senki sem tud k... (2010.07.31. 10:57)
  • Rony09: Lécci ha írsz tedd éledbe és ne vázlatba!!:D:D Nah pusziiii (2008.05.23. 13:05)
  • kati: Mi édesebb, mint ha van valakid, akivel úgy beszélhetsz, mint önmagaddal. A bajt pedig nehéz volna... (2008.04.20. 20:26)
  • Rony09: Nem Reja nem.. épp az ellenkezője.. (2008.04.06. 19:55) Szerelemről

Linkblog

2008.03.26. 13:38 Rony09

A nő

Amikor Isten a nőt teremtette késő estig dolgozott. A 6. napon egy angyal arra járt és megkérdzte: "miért töltesz annyi időt ezzel?" És az Úr azt felelte: "Láttad az összes specifikációt, aminek meg kell felelnem, h megformáljam őt? Mosható legyen, de ne műanyag, több, mint 200 mozgó alkatrészből kell, h álljon, melyek mindegyike cserélhető kell, h legyen és mindenféle étellel működnie kell, képesnek kell lennie egyszerre több gyermeket karjában tartani, megölelni úgy, h az meggyógyítson mindent. A lezúzott térdtől az összetört szívig és mindezt mindössze két kézzel." Az angyalra mindez mély benyomást tett. "csak két kéz? Lehetetlen! És ez a standard modell!? Túl sok munka ez egy napra. Várj holnapig és fejezd be őt akkor!" "nem"-mondta az Úr. "már annyira közel vagyok, h befejezzem ezt a teremtményt, mely szívem legkedvesebbje lesz. Meggyógyítja magát ha beteg, és egy nap 18 órát tud dolgozni." Az angyal közelebb jött, és megérintette a nőt. "De Uram, olyan puhának alkottad őt!" "Igen, puha"-mondta az Úr. "De erősnek is alkottam. El sem tudod képzelni, mit elvisel és legyőz." "Tud gondolkodni?"-kérdezte az angyal. Az Úr azt felelte: "Nemcsak gondolkodni tud,de érvelni és egyezkedni is!" Az angyal megérintette a nő arcát: "Uram, úgy tűnik ez a teremtmény ereszt. Túl sok terhet róttál rá!" "Nem ereszt...ezek könnyek!".javította ki az Úr az angyalt. "Az mire való?"-kérdezte az angyal. És mondja az Úr: "A könnyekkel fejezi ki bánatát, kételyeit, szeretetét, magányosságát, szenvedését és büszkeségét." Ez igen nagy hatást tett az angyalra: "Uram, te zseniális vagy! Mindnre gondoltál! A nő valóban csodálatos!"
A nő olyan erők birtokában van, melyekkel ámulatba ejti az embert. Képes kezelni a gondokat és nehéz terheket hordozni. Magában tudja tartani boldogságát, szeretetét és véleményét. Mosolyog, mikor sírni volna kedve, sír mikor boldog és nevet mikor fél. Harcol azért, amiben hisz. Kiáll az igazságtalansággal szemben. Nem fogadja el a NEMet válaszul, ha tud egy jobb megoldást. Átadja magát, h családja gyarapodhasson. Elviszi barátját az orvoshoz, ha fél. Szeretete feltétel nélküli. Sír, ha gyermekei győzedelmeskednek. Boldog, ha barátai jól vannak. Örül, ha születésről v esküvőről hall. Szíve összetörik, ha közeli rokona v barátja meghal. De megtalálja az erőt, h elboldoguljon az élettel. Tudja, h egy csók és egy ölelés meggyógyíthat egy összetört szívet.

Csak egyetlen hibája van: Elfelejti, mennyire értékes!!!


Lányok ezt sose felejtsétek el!! Mindegy h ki hány éves a nő az nő!
Pusszantok mindenkit!!!:D

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://antigone.blog.hu/api/trackback/id/tr11397452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexa 2008.03.26. 17:27:47

az énkis költönőm! :)
süti beállítások módosítása