HTML

Antigone

Friss topikok

  • antigonee: ja,es remelem,h ezek a sajat irasaid;))...hiszel Istenben?es bizol is benne?tudod,h hinni es bizni... (2010.07.31. 11:14) A szabadságról, a megváltozott érzésekről, a szeretet és szerelem hiányáról..
  • antigonee: na nkm az irasaid kozul ez tetszik a legjobban...erdekes,hogyan mondod ki,azt amit senki sem tud k... (2010.07.31. 10:57)
  • Rony09: Lécci ha írsz tedd éledbe és ne vázlatba!!:D:D Nah pusziiii (2008.05.23. 13:05)
  • kati: Mi édesebb, mint ha van valakid, akivel úgy beszélhetsz, mint önmagaddal. A bajt pedig nehéz volna... (2008.04.20. 20:26)
  • Rony09: Nem Reja nem.. épp az ellenkezője.. (2008.04.06. 19:55) Szerelemről

Linkblog

2008.04.06. 20:07 Rony09

Ha egy férfival egyszer befuccsol a kapcsolat akkor az nem működik mégegyszer.. Meg lehet próbálni még1szer,de tök felesleges.. Ugyan ott romlana el minden...
Ha valami működött, de mégis vége lett azt sem biztos, h érdemes újrakezdeni.
De ki tudja.. vajon mit hoz a jövő? Akit egyszer szerettünk abból nehéz "kiszeretni".
Ha valami folytán az az illető visszatér hozzánk akit szerettünk és nem vagyunk biztosak benne, h "kiszerettünk" belőle..sőt.. érdemes megpróbálni!
Mert a szerencse még hozhatja úgy, h pont az a valaki lesz a "nagy Ő".
Ha az utatok ugyan különvált,de újra összeér, akkor Ti egymásnak voltatok teremtve. Ha nem..akkor nincs miről beszélnem se..
Ha szeretünk valakit szeressük!! Ez a világ rendje! De ne csapjuk be magunkat, akkor (ha eltűnik is egy időre az életünkből) amikor különválunk.
Áltathatjuk magunkat,de az örök szerelem akkor is bennünk él és csak arra vár, h felismerd és kezdj végre vele valamit! Ne próbáld megfogni, mert akkor csak kifolyik a kezedből, mint a víz. Ha eljön ússz vele! És ha kell időben vetődj partra, mielőtt megfulladnál.
Szeretni nem katasztrófa. Kevesen mondhatják el, h szerettek valaha valakit aki viszont szerette őket. De létezik ilyen. És Én mindenesetre elmondhatom, h többé nem hazudok önmagamnak szeretem azt az embert akit megismertem és Ő és csak is Ő lesz az, aki engem boldoggá fog tenni és betljesül az igazi és felbonthatatlan szerelem! Mert én is és Ő is elismeri, h szeret és örül, h szeretve van és olyan kapcsolat jön létre amit SENKI nem bonthat föl kettejük között.
Remélem, h nagyon sokan megtalálják ezt a szerelmet és azt a valakit akiért érdemes volt a világra jönni. Én megtaláltam. És többé elválaszthatatlanok vagyunk. Ő és ÉN.

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://antigone.blog.hu/api/trackback/id/tr53414038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rony09 2008.04.07. 08:52:08

jaj Reja!!:D
Hát nem érted???

Subi 2008.04.17. 22:18:08

szia Vera
mikor leszel msnen?
mert akarok egy picit beszélni veled
utánna békén hagyak, mert már probáltam veled beszélni de nem sikerült
PUCC(SÉFER) Csabi

kati 2008.04.20. 20:26:19

Mi édesebb, mint ha van valakid, akivel úgy beszélhetsz, mint önmagaddal.
A bajt pedig nehéz volna tűrni, ha nem volna, akit az még jobban bánt, mint téged...

\\\"Korunk kapcsolatteremtésének fő jellemzője, hogy az embereknek sejtelmük sincs arról, hogy mi zajlik a másik emberben\\\". E. Ringel
süti beállítások módosítása